Услуги

Офсетовият печат е най-разпространеният тип печат, подходящ за изработка на печатна продукция в по-големи тиражи. Ако имате нужда от отпечатване на визитки в бройки над 3 000 бр., изработка на флаери над  2000 бр. или пък бланки над 200 бр., то именно офсетовият печат е най-подходящ за Вашите нужди. Но с това предимствата му не привършват. Основното му предимство е, че може да използва по-голяма гама от възможни цветове. Чрез него могат да се отпечатват изделия с мастила по системата Pantone, включително златен и сребърен бронз, което го прави изключително подходящ, когато трябва да се задоволят много точно изискванията по определена корпоративна идентичност.

Дигиталния печат претърпя силно развитие в последните години. Той обединява различни технологии, които позволяват печат върху най-различни повърхности. Той включва както широко-форматен печат, така и печат на листови дигитални машини, машини за дигитален печат върху сувенири, големи плоски повърхности, печат върху текстил и т.н.

Когато изисквате Вашите рекламни материали да имат луксозно излъчване на помощ идва топлия печат. При него изображението върху медията се получава чрез метализирано фолио, поради което печатните елементи имат метален отенък. Луксозният вид на готовите продукти е основното предимство на тази технология. По отношение на цветовете обаче изборът е ограничен до наборът от цветни фолиа, предлагани на пазара. Обикновено това са сребърно, златно в различни отенъци, основни цветове като синьо, червено, зелено в метални отенъци, бяло и холограмно. Топлият печат има изисквания за медията върху която се полага, като в повечето случаи ако имате изисквания за използвания картон се налага проба. Има две технологии за полагане на фолиото - механична и дигитална. Нашата печатница може да предложи и двете.

Всички искаме нашите рекламни материали да имат своя разпознаваема визия. Именно тук идва на помощ щанцоването. Ако искаме да избягаме от скуката на повсеместно разпространените прави форми, с помощта на тази услуга можем да придадем допълнителна оригиналност. При нас различни компании са правили промоционални флаери с форма на великденски яйца, листовки на фирми за недвижими имоти с покрив и комин, визитки с определена от корпоративните изисквания форма като определен овал, заменящ единия от ъглите и т.н. Но щанцоването не служи само за продаване на оригиналност. В много от случаите то се налага от спецификата на продукта, като при кутийките за лекарства, хотелските закачалки за врата с надпис "Не ме безпокойте", папки със специфична форма на джоба и т.н.

Дупченето се използва основно при изработката на етикети, но може да бъде необходимо и при малки картички за гърлата за бутилки и други оригинални рекламни материали. Обикновено се извършва като отделна услуга, но понякога се налага комбинация със щанцоване, особено тогава, когато се изисква точно разположение на отвора спрямо определен ъгъл.